• Dansk
 • English
 • Svensk
 • Det lykkedes ikke at hente data. Tjek om du er forbundet til internettet og prøv igen. Gå til forsiden Log ind

  Svømning

  Support

  NEW: MULTIPASS

  Get access to sports in the whole the city with one subscription.

  From 199, - per month

  Go to multipass
  Near
  See activities and available time slots

  Roskilde Badene

  Book en aktivitet

  Juniorlivredning For dem der elsker vand og har lyst til at prøve kræfter af som livredder, tilbyder vi en aktivitet, hvor du bliver uddannet juniorlivredder. For at deltage kræver det, at du er rigtig god til at svømme, føler dig sikker i vandet og ikke er bange for at dykke. Øvelserne vil både være i hele 25m bassinet. Som juniorlivredder vil du lære de forskellige ting, som svømmehallens livreddere skal kunne. Disse øvelser består blandt andet af: svømme baner på tid dykke efter ringe på bunden bjerge en makker eller plade alarmering og kendskab til hjerte-lunge redning lære at give førstehjælp på en livredningsdukke På vores instagram profil @roskildebadene er det muligt at se videoer af de forskellige øvelser under 'juniorlivredder'. OBS: Det er på dette hold MEGET vigtigt at man er god og sikker i vand, da livredderne ikke har tid til at lære svømning og dykning fra sig. Er man ikke sikker i vand, kan man booke 'Tryg i vand'. Prisen er inkl. entré i svømmehallen, et diplom, en livreddertrøje og forplejning. Der vil være livreddere til stede under hele øvelsen, og du vil få dit eget diplom og trøje med hjem som bevis på, at du har gennemført og bestået prøven. Aktiviteten foregår i vores 25m bassin med en dybde på 1,10m-3,5m og i vores livredderrum. Vi serverer snacks og juice. Er du meget sulten, kan det være en god idé med en madpakke til bagefter. Vi anbefaler, at du har en drikkedunk, svømmebriller og et ekstra håndklæde, da der vil være noget ventetid i svømmehallen. Aktiviteten er uden forældre, og de behøver ikke at gå med ind i svømmehallen. Hvis man som forældre ønsker at gå med ind, skal man betale entrébillet, man skal være iført svømmetøj og bade i bassinerne. Det er muligt at opholde sig i varmtvandsbassinerne og i saunaerne. 25m bassinet er forbeholdt juniorlivredderne. Børnene skal ankomme i receptionen senest 15min før start af aktivitet og kan hentes i receptionen tidligst 10min efter endt aktivitet. Ved spørgsmål: skriv en mail til roskildebadene@roskilde.dk eller ring på 46316282 i hverdagene. OBS: ved mindre end 4 tilmeldte vil aktiviteten blive aflyst.
  125 DKK
  Svømning
  125 DKK View
  Juniorlivredning (3.-9. klasse) For dem der elsker vand og har lyst til at prøve kræfter af som livredder, tilbyder vi nu en aktivitet, hvor du bliver uddannet juniorlivredder. For at deltage kræverdet, at du er rigtig god til at svømme, føler dig sikker i vandet og ikke er bange for at dykke. Øvelserne vil være i hele 25m bassinet. Som juniorlivredder vil du lære de forskellige ting, som svømmehallens livreddere skal kunne. Disse øvelser består blandt andet af: svømme baner på tid dykke efter ringe på bunden bjerge en makker eller plade alarmering og kendskab til hjerte-lunge redning lære at give førstehjælp på en livredningsdukke På vores instagram profil @roskildebadene er det muligt at se videoer af de forskellige øvelser under 'juniorlivredder'. OBS: Det er på dette hold MEGET vigtigt, at man er god og sikker i vand, da livredderne ikke har tid til at lære svømning og dykning fra sig. Er man ikke sikker i vand, kan man booke 'Tryg i vand'. Prisen er inkl. entré i svømmehallen, et diplom, en livreddertrøje og forplejning. Der vil være livreddere til stede under hele øvelsen, og du vil få dit eget diplom og trøje med hjem, som bevis på at du har gennemført og bestået prøven. Aktiviteten foregår i vores 25m bassin med en dybde på 1,10m-3,5m og i vores livredderrum. Vi serverer snacks og juice. Er du meget sulten kan det være en god idé med en madpakke til bagefter. Vi anbefaler, at du har en drikkedunk, svømmebriller og et ekstra håndklæde, da der vil være noget ventetid i svømmehallen. Aktiviteten er uden forældre, og de behøver ikke at gå med ind i svømmehallen. Hvis man som forældre ønsker at gå med ind, skal man betale entrébillet, og man skal være iført svømmetøj og bade i bassinerne. Det er muligt at opholde sig i varmtvandsbassinerne og i saunaerne. 25m bassinet er forbeholdt juniorlivredderne. Børnene skal ankomme i receptionen senest 15min før start af aktivitet og kan hentes i receptionen tidligst 10min efter endt aktivitet. Ved spørgsmål: skriv en mail til roskildebadene@roskilde.dk eller ring på 46316282 i hverdagene.
  125 DKK
  Svømning
  125 DKK View
  Håndbold i vand/Vandpolo 8-11 år Nu har du muligheden for at prøve at spille håndbold i vand/vandpolo med vores livreddere i Roskilde Badene. To af vores livreddere har planlagt en sjov formiddag med masser af leg i vandet. Kom og vær med til at spille håndbold i vand - eller som det officielt hedder - vandpolo. Vores to livreddere står for årets turnering i vandpolo, og du har muligheden for at blive vinderen! Der vil være kamp til stregen om at være regerende mestre i vandpolo i Roskilde og omegn, så mød forberedt op til at give dine modstandere kamp til stregen. Hvordan gør vi? Et hold består af 4 spillere, hvoraf alle spillere på holdet er i vandet samtidigt. En kamp har en varighed af 8 minutter. Holdet skal forsøge at score på modstanderens mål, ved at kaste bolden i målet. Bolden skal kastes, og må ikke berøres med fødderne. Reglerne vil også blive gennemgået for holdene inden de spiller en kamp. Hold For at der skal være fair for alle har vi valgt at inddele turneringen i alder. Der vil være en turnering for børn i alderen 8-11 år, og en turnering for børn i alderen 12-15 år. Både drenge og piger er velkommen :) Der vil være 4 spillere på hvert hold, så tag gerne dine venner med til en sjov dag i svømmehallen. Bare rolig - hvis du ikke kan samle et hold, vil livredderne placere jer på et hold. Prisen dækker over deltagelse i aktiviteten + entré til svømmehallen.
  50 DKK
  Svømning
  50 DKK View
  Håndbold i vand/Vandpolo 12-15 år Nu har du muligheden for at prøve at spille håndbold i vand/vandpolo med vores livreddere i Roskilde Badene. To af vores livreddere har planlagt en sjov formiddag med masser af leg i vandet. Kom og vær med til at spille håndbold i vand - eller som det officielt hedder - vandpolo. Vores to livreddere står for årets turnering i vandpolo, og du har muligheden for at blive vinderen! Der vil være kamp til stregen om at være regerende mestre i vandpolo i Roskilde og omegn, så mød forberedt op til at give dine modstandere kamp til stregen. Hvordan gør vi? Et hold består af 4 spillere, hvoraf alle spillere på holdet er i vandet samtidigt. En kamp har en varighed af 8 minutter. Holdet skal forsøge at score på modstanderens mål, ved at kaste bolden i målet. Bolden skal kastes, og må ikke berøres med fødderne. Reglerne vil også blive gennemgået for holdene inden de spiller en kamp. Hold Det vil være en turnering for børn i alderen 12-15 år. Både drenge og piger er velkommen :) Der vil være 4 spillere på hvert hold, så tag gerne dine venner med til en sjov dag i svømmehallen. Bare rolig - hvis du ikke kan samle et hold, vil livredderne placere jer på et hold. Prisen dækker over deltagelse i aktiviteten + entré til svømmehallen.
  50 DKK
  Svømning
  50 DKK View
  Pool Party 6.-9. klasse Vær med når vi dæmper lyset og skruer op for musikken i Roskilde Badene. Vi garanterer en god fest med DJ, røgmaskine, kulørte lamper og masser af aktiviteter. Roskilde Badene bliver forvandlet til den sejeste fest fredag den 18/10 når vi skruer ned for lyset og op for musikken. Pool Party'et er kun for 6.-9. klasse så der vil ikke være nogle kedelige forældre eller små børn der forstyrrer festen. Vi har sørget for en DJ der spiller alle de hits du kender, så du kan danse med eller bare slappe af i bassinerne, samtidig med at du hører din yndlingssang. Vores livreddere har sørget for at der er en masse aktiviteter og konkurrencer for dig og dine venner. Blandt andet skal vi se hvem der hurtigst kan gennemføre vores aktivitetsbane, hvem der kan gå på hænder på balancebommen, samt afholde Roskilde Mesterskaberne i Rundbold i vandet. Hvis du hellere vil slappe af, er der mulighed for at gøre det i varmtvandsbassinerne, enten med et kortspil eller bare nyde musikken sammen med dine venner. Der vil være DJ, røgmaskine, kulørte lamper, popcorn- og slushice maskine til festen - hvad mere har du brug for? Popcorn, slushice, sodavand og snacks kan købes for billige priser. Find badetøjet frem og tag dine venner under armen, og kom med til den vildeste fest i Roskilde Badene. Prisen inkluderer: - Entré til svømmehallen - 1x popcorn - 1x slush ice - Deltagelse i aktiviteterne. Se videoen fra vores sidste pool party lige her: https://www.youtube.com/watch?v=qhBXc5xY8Yo OBS: Pool Party'et er et alkoholfrit event, og der er nul-alkohol tolorence. Hvis nogle møder op i påvirket tilstand, eller har alkohol med bliver de ikke lukket ind, og billetten bliver ikke refunderet. Det er heller ikke tilladt at indtage alkohol i omklædningen eller på Roskilde Badenes område.
  100 DKK
  Svømning
  100 DKK View

  Sct. Jørgensbadet

  Book en aktivitet

  Tryg i vand - vandtilvænning for børn (3.-4. klasse uden forældre) Er du ikke helt tryg ved vand, bange for at få hovedet under, eller har du bare brug for at få noget vandtræning? Pia byder indenfor til 3 dages vandtræning for børn i Sct. Jørgensbadets bassin. Kom i Sct. Jørgensbadet i starten af efterårsferien, hvor Pia gennem leg og hygge lærer dig, hvordan du kan blive fortrolig med vandet. For 3.-4. klasse - plads til 6 børn uden forældre. Du skal medbringe: Badetøj Håndklæde Dykkerbriller (hvis du har et par) Madpakke Vi serverer frugt og saftevand. OBS: aktiviteten er over 3 dage: mandag den 14. oktober -onsdag den 16. oktober alle dage kl. 13:00-15:00. Spørgsmål til arrangementet, ring på: 30841274 i hverdage mellem 7-13
  200 DKK
  Svømning
  200 DKK View
  Tryg i vand - vandtilvænning for børn (0.-2. klasse MED forælder) Er du ikke helt tryg ved vand, bange for at få hovedet under, eller har du bare brug for at få noget vandtræning? Pia byder indenfor til 3 dages vandtræning for børn i Sct. Jørgensbadets bassin. Kom i Sct. Jørgensbadet i starten af efterårsferien, hvor Pia gennem leg og hygge lærer dig, hvordan du kan blive fortrolig med vandet. For o., 1. og 2. klasse og én forælder pr barn - plads til 6 børn og 6 forældre. Du skal medbringe: Badetøj Håndklæde Dykkerbriller (hvis du har et par) Madpakke Vi serverer frugt og saftevand. OBS: aktiviteten er over 3 dage: mandag den 14. oktober -onsdag den 16. oktober alle dage kl. 15:00-17:00. Spørgsmål til arrangementet, ring på: 30841274 i hverdage mellem 7-13
  200 DKK
  Svømning
  200 DKK View

  Fløng Svømmehal

  Deltag i aktivitet

  Åben Svømmehal Tilmelding er ikke nødvendig! Kom en gratis tur i Fløng svømmehal mellem kl. 11.00-14.00. Indgang er gratis for alle i alderen 5-16 år. Børn under 10 år SKAL være ifølge med en betalende voksen (person over 18 år). Mødested: Fløng svømmehal, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene. Husk at medbringe: Badetøj. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktivt efterår i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat eller går på en skole i kommunen.
  0 DKK
  Svømning
  0 DKK View

  Taastrup Svømmehal

  Deltag i aktivitet

  Åben Svømmehal Tilmelding er ikke nødvendig! Kom en tur i Taastrup Svømmehal mellem kl. 11.00-14.00 - Gratis. Indgang er gratis for alle i alderen 5-16 år. Børn under 10 år SKAL være ifølge med en betalende voksen (person over 18 år). Husk at medbringe: Badetøj. Adresse: Taastrup Svømmehal, Parkvej 78A, 2630 Taastrup. OBS!!! Aktiviteter i regi af Aktivt efterår i Høje-Taastrup Kommune er KUN for børn og unge der er bosat i kommunen eller går på en skole i kommunen..
  0 DKK
  Svømning
  0 DKK View